Κόσμος|02.03.2025 20:59
Ουκρανία: Συνάντηση του Βασιλιά Καρόλου με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Σάντριγχαμ
NewsroomΣυνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε ο Βασιλιάς Κάρολος στο κτήμα Σάντριγχαμ, στο Νόρφοκ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας την Κυριακή το βράδυ (02/03) επισκέφθηκε τον Βασιλιά Κάρολο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου για την Ουκρανία στο Λονδίνο και ήταν ακόμη μια κίνηση που επιβεβαίωσε τη βαθιά και συνεχιζόμενη υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Κίεβο.
Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει εκφράσει επανειλημμένα την αμέριστη συμπαράσταση στην Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου, την 24η Φεβρουαρίου 2022.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο