Κόσμος
|
17.03.2025 23:05
Μικρή βελτίωση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου - Τι λέει το Βατικανό για τη φωτογραφία με το πρησμένο χέρι
NewsroomΗ κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση, ιδίως σε ό,τι αφορά την αναπνοή και το βάδισμα, αλλά ο ποντίφικας δεν προβλέπεται να πάρει άμεσα εξιτήριο από την πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.
Τη Δευτέρα (17/3), σύμφωνα με πηγές του Βατικανού, ο Φραγκίσκος έκανε ασκήσεις φυσιοθεραπείας, προσευχήθηκε, αναπαύθηκε και ασχολήθηκε με υποθέσεις της Καθολικής Εκκλησίας.
Σε σχέση, τέλος, με τη φωτογραφία του Αργεντινού πάπα που απέστειλε χθες η Αγία Έδρα στους δημοσιογράφους, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι το πρήξιμο που παρατηρείται στο δεξί χέρι του ποντίφικα μπορεί να οφείλεται πιθανότατα σε ορό μέσω του οποίου, τις ημέρες αυτές, του χορηγούνται οι φαρμακευτικές αγωγές.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους