Κόσμος|30.04.2019 18:22
Πραξικόπημα στη Βενεζουέλα: 25 εικόνες από την κατάσταση στο Καράκας
NewsroomΟ Χουάν Γκουαϊδό ανακοίνωσε με βίντεό του στο twitter, την Τρίτη (30/4) την έναρξη της «τελικής φάσης» της «Επιχείρησης Ελευθερία» στη Βενεζουέλα, για την ολοκληρωτική ανατροπή του αμφισβητούμενου προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο.
Ο Γκουαϊδό καλεί σε στρατιωτική εξέγερση και προτρέπει τους πολίτες της χώρας να ρίξουν τον Μαδούρο. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να καταπνίξει την προσπάθεια πραξικοπήματος και έχει μπλοκάρει την πρόσβαση των κατοίκων της χώρας στο Διαδίκτυο. Η κατάσταση στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας Καράκας, είναι πολεμική, με τον στρατό να έχει αναλάβει δράση, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.
Διαβάστε ακόμη
- Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκαν ίχνη αίματος της Σταυρούλας Λεβεντάκη στο όχημα του ενοικιαστή της
- Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: 1 στους 70 παγκοσμίως έχει αναγκαστεί να φύγει - Γιατί η ανθρωπιστική βοήθεια δεν αρκεί πια
- Τέλος χρόνου για την παλιά ταυτότητα: Τι ισχύει μετά τις 3 Αυγούστου για όσους δεν έχουν βγάλει νέα
- Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο γίνεται σε λάδι... 66 χρόνων: Εσύ θα έτρωγες από αυτό το εστιατόριο;