Έντρομοι οι τουρίστες σε πισίνες προσπαθούν να σωθούν: Βίντεο σοκ από την στιγμή του σεισμού στην Μπανγκόκ
NewsroomΤον τρόμο γνώρισαν δεκάδες τουρίστες που έκανα διακοπές στην Ταΐλάνδη καθώς ο σεισμός 7,7 Ρίχτερ τους βρήκε να χαλαρώνουν σε πισίνες που βρίσκονται σε ουρανοξύστες στην Μπανγκόκ.
Η ισχύ του σεισμού ήταν τόση που οι ουρανοξύστες χόρευαν πέρα δώθε ένα οι πισίνες ξεχείλισαν και έκαναν τεράστια κύματα.
Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, έντρομοι οι άνθρωποι βρέθηκαν να ψάχνουν από κάπου να κρατηθούν καθώς το νερό στις πισίνες πήγαινε πέρα δώθε λόγων των ισχυρότατων δονήσεων.
Είναι χαρακτηριστική η στιγμή που κάμερα κατέγραψε ένα ζευγάρι που χαλάρωνε σε πισίνα σε ουρανοξύστη και μέσα σε δευτερόλεπτα αναζητούσε τρόπο διαφυγής με τα ορμητικά νερά να κατακλύζουν τον χώρο.
«Καταρράκτες» έγιναν οι πισίνες
Εντωμεταξύ, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες στην Μπανγκόκ έβλεπαν τα νερά από τις πισίνες να δημιουργούν «καταρράκτες» στους ουρανοξύστες.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις σκότωσα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε