Θρίλερ στο Λονδίνο με πτώμα Κύπριας σε καταψύκτη
NewsroomΣοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία και το Λονδίνο, ο εντοπισμός σε καταψύκτη δύο πτωμάτων, τα οποία ανήκουν σε γυναίκες. Ήδη, έχουν συλληφθεί ένας 50χρονος, ενώ κρατείται και ένας άνδρας ακόμη, 34 ετών.
Τα πτώματα βρέθηκαν από την αστυνομία μετά από κλήση γειτόνων που ζήτησαν να ερευνήσουν διαμέρισμα στο Βάντομ Κλόουζ, την περασμένη Παρασκευή. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, όπως αναφέρει το Sky News, γιατί ανησύχησαν για την υγεία ενός από τους ενοίκους του διαμερίσματος.
Μέχρι στιγμής οι ταυτότητες των δυο γυναικών που βρέθηκαν στον καταψύκτη δεν είναι γνωστές στις αρχές. Ο ανταποκριτής του Sky News, Martin Brunt, ανέφερε πως το ένα από τα θύματα μπορεί να είναι μια γυναίκα γνωστή στην περιοχή, με καταγωγή από την Κύπρο, την οποία κανείς δεν είχε δει εδώ και περίπου έναν χρόνο. Πρόκειται για μια 38χρονη, μητέρα δυο παιδιών.
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν