Κόσμος|01.05.2019 21:29

Game of Thrones: Ο σωσίας του Τύριον Λάνιστερ πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό (vid)

Γιάννης Χαραμίδης

Ο εμβληματικός νάνος του Game of Thrones, Τύριον Λάνιστερ κατά κόσμον Πίτερ Ντίνκλατζ κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την φήμη που με τόσο κόπο και υποκριτική ικανότητα έχει χτίσει μέσα από την σειρά φαινόμενο του HBΟ. Ο αντίζηλός του είναι 25 ετών ζει σε ένα μικρό χωριό του Κασμίρ και είναι ή μάλλον ήταν μέχρι πρότινος σερβιτόρος.

«Με παίρνουν πάρα πολλές φωτογραφίες για αυτό και έχω γίνει διάσημος παντού. Τον αγαπώ πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ και καθώς έχουμε και το ίδιο ύψος μου αρέσει ακόμη περισσότερο.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρότζι Καν.

Ο «σωσίας» του Τύριον Λάνιστερ όπως αποκαλούν τον Ρότζι Καν μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς Game of Thrones αλλά ποτέ δεν είπε όχι σε μία selfie. Οι δύο άνδρες μοιάζουν εκπληκτικά και έχουν μέχρι και το ίδιο ύψος. 

Η φήμη που έχει αποκτήσει ο Πακιστανός Τύριον Λάνιστερ μέσα από τα social media είναι τέτοια που πλέον του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει νέα καριέρα και από τον δίσκο σερβιρίσματος να περάσει στα φώτα του πλατό… Μία εφαρμογή παραγγελιών φαγητού στο Πακιστάν έδωσε στον Ρότζι Καν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο διαφημιστικό της. Ο Ρότζι Καν υποδύεται τον Τύριον Λάνιστερ και δείχνει πως διαθέτει πέρα από ένα μεγάλο χαμόγελο και κάποιο από το υποκριτικό ταλέντο του Aμερικανού ηθοποιού. Ο Καν έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να γνωρίζει από κοντά τον διάσημο και αυθεντικό Τύριον Λάνιστερ και μένει να δούμε ένα η επιθυμία του πραγματοποιηθεί.

T

Game of ThronesΤύριον Λάνινστερ