Κόσμος|02.05.2019 16:38

Κύπρος serial killer: Λύπη για τα θύματα εκφράζει η ρουμανική πρεσβεία

Newsroom

Η ιστορία της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία, οι οποίες δολοφονήθηκαν από τον «Ορέστη» κυριάρχησε στον ρουμανικό τύπο.

Μάλιστα μεγάλη μερίδα πολιτών στη Ρουμανία διατύπωσε πολλά ερωτήματα αναφορικά με το πως χειρίστηκαν οι κυπριακές αρχές την καταγγελία της εξαφάνισής τους το 2016.

Σε επικοινωνία που είχε το Sigmalive με την πρεσβεία της Ρουμανίας στη Λευκωσία, ζητήθηκε μια δήλωση σχετικά με την Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την Έλενα Ναταλία. Σε γραπτή ενημέρωση η πρεσβεία της Ρουμανίας δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση σε σχέση με τον serial killer και τα ρουμανικής καταγωγής θύματά του.

Παρ όλα αυτά η πρεσβεία εξέφρασε λύπη για την απώλεια μητέρας και κόρης.  Επίσης, όπως αναφέρθηκε στο Sigmalive, παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών και βρίσκονται σε επικοινωνία με την Κυπριακή αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η άτυχη Λίβια είχε φύγει από τη Ρουμανία πριν δέκα χρόνια με τον τότε σύζυγό της για ένα καλύτερο μέλλον στην Κύπρο. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί στην Κύπρο και σύντομα το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Αργότερα η Λίβια έμεινε μόνη με την κόρη της στην Κύπρο, ενώ, σύμφωνα με όσα γράφονται στον ρουμανικό τύπο, οι δύο τους σπάνια επισκέπτονταν το Buzau, όπου διέμενε η μητέρα της.

Μάλιστα η μητέρα της Λίβια μετά την εξαφάνισή μάνας και κόρης τον Σεπτέμβριο του 2016, επανειλημμένα ζητούσε να εξεταστεί από την κυπριακή αστυνομία η υπόθεση αλλά κανείς δεν της έδινε απαντήσεις.  

Πηγή: sigmalive.com

serial killerΚύπροςΚύπρος serial killer