Αυτοκίνητο έπεσε σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά
NewsroomΑυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό σε μικρή πόλη των βόρειων ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τέσσερις άνθρωποι, που πιστεύεται πως είναι ηλικίας μεταξύ 4 και 18 ετών, έχασαν τη ζωή τους», όταν όχημα έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στην Τσάταμ, μικρή πόλη της πολιτείας Ιλινόι, γνωστοποίησε η πολιτειακή αστυνομία, δίχως να διευκρινίσει αν επρόκειτο για εσκεμμένη ενέργεια.
Ο οδηγός του οχήματος και μοναδικός επιβαίνων σε αυτό δεν έχει τραυματιστεί, πάντως διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, διευκρίνισε η ίδια πηγή. Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Ερευνώνται τα αίτια
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τζέι Μπι Πρίτσκερ ανέφερε σε ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε μέσω X ότι αισθάνεται «φρίκη» και «βαθιά θλίψη» για την τραγωδία.
«Γονείς αποχαιρέτισαν τα παιδιά τους αυτό το πρωί χωρίς να γνωρίζουν πως θα ήταν η τελευταία φορά. Η καρδιά μου είναι βαριά για αυτές τις οικογένειες και το αδιανόητο πένθος που ζουν — κάτι που κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να υπομένει ποτέ», σχολίασε.
Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν στις 15:20 (τοπική ώρα· 23:20 ώρα Ελλάδας) ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό και τον διαπέρασε, σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία.
Από τους τέσσερις νεκρούς, τρεις χτυπήθηκαν έξω από το κτίριο και ένας στο εσωτερικό.
Συνεχίζει να διενεργείται έρευνα για το δυστύχημα.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου