Πεσκόφ για δηλώσεις Μακρόν-Μερτς: Χάσιμο χρόνου αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε με τις κυρώσεις
NewsroomΣτις απειλές Μακρόν-Μέρτς από το Κίεβο για «σκληρές κυρώσεις» στη Ρωσία αν δεν συμφωνήσει με την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε με ειρωνικό τρόπο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «χάσιμο χρόνου».
«Έχουμε συνηθίσει τις κυρώσεις, μπορούμε ήδη να φανταστούμε τι θα κάνουμε μετά την ανακοίνωσή τους, το πώς θα ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες» είπε ο Πεσκόφ σε συνέντευξη στο κανάλι Rossiya 1.
Όπως είπε, μάλιστα, «είναι χάσιμο χρόνου αν πιστεύουν ότι η Ρωσία θα φοβηθεί με τις νέες κυρώσεις».
Ο Πεσκόφ έκανε λόγο, επίσης, για «εκνευρισμό» των Ευρωπαίων μπροστά στην «παγκόσμια στήριξη» στην Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα.
«Οι Ευρωπαίοι είναι νευρικοί με ό,τι συνέβη την Παρασκευή στη Μόσχα. Είναι νευρικοί μπροστά στην μεγάλη παγκόσμια στήριξη στην Ημέρα της Νίκης» είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.
- Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
- Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
- Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
- Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ