Προκλητικός για άλλη μια φορά Νετανιάχου: Το «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» είναι το νέο «Χάιλ Χίτλερ»
NewsroomΠροκλητικές δηλώσεις έκανε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος έβαλε στο ίδιο ζύγι τη στήριξη στην Παλαιστίνη και τη Γάζα με τον ναζισμό και τα εγκλήματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Ο τρομοκράτης ήθελε να σκοτώσει Εβραίους»
Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μίλησε με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στην Ουάσιγκτον, όπου σκοτώθηκαν δύο υπάλληλοι της πρεσβείας του Ισραήλ.
«Χθες το βράδυ στην Ουάσιγκτον συνέβη κάτι φρικτό. Ένας βάναυσος τρομοκράτης πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα νεαρό όμορφο ζευγάρι, τον Γιάρον Λισίνσκι και τη Σάρα Μίλγκριμ», υπογραμμίζει το γραφείο του Νετανιάχου.
Ακολούθως, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου προχώρησε στην προκλητική δήλωση. «Ο Γιάρον και η Σάρα δεν ήταν θύματα ενός τυχαίου εγκλήματος. Ο τρομοκράτης που τους πυροβόλησε άγρια το έκανε για έναν και μόνο λόγο, ήθελε να σκοτώσει Εβραίους.
Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο σύνθημα που ακούσαμε στις 7 Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, χιλιάδες τρομοκράτες εισέβαλαν στο Ισραήλ από τη Γάζα [...]Και αν μπορούσαν να τη γλιτώσουν, αυτοί οι τρομοκράτες της Χαμάς θα είχαν σφάξει κάθε Εβραίο στη γη.
Για αυτούς τους νεοναζί, το "λευτεριά στην Παλαιστίνη" είναι απλώς η σημερινή εκδοχή του "Χάιλ Χίτλερ"».
- «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» αποκάλυψε τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ σε Έλληνα γιατρό
- Βλαχάκος για Ίμια: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό - Υπάρχουν ντοκουμέντα»
- Τραγωδία: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Η πικρή αλήθεια του πολέμου: Σχεδόν 2 εκατ. οι νεκροί στρατιώτες Ρωσίας και Ουκρανίας