Συγκλονίζει το ξέσπασμα του Παλαιστίνιου πρέσβη στον ΟΗΕ: «Σκοτώθηκαν 1.300 παιδιά»
NewsroomΓια τα παιδιά που έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας, από τη στιγμή που το Ισραήλ διέκοψε την εκεχειρία στον θύλακα, μίλησε ο Ριγιάντ Μανσούρ, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα για όσα συμβαίνουν στην περιοχή.
Ο Παλαιστίνιος πρέσβης του ΟΗΕ, σύμφωνα με το Al Jazeera, δήλωσε ότι περισσότερα από 1.300 παιδιά έχουν σκοτωθεί και άλλα 4.000 έχουν τραυματιστεί, από τη στιγμή που το Ισραήλ έσπασε την εκεχειρία τον περασμένο Μάρτιο και ξεκίνησε εκ νέου τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα.
«Πρόκειται για παιδιά. Παιδιά. Παιδιά!», τόνισε.
«Δεκάδες παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Οι εικόνες των μητέρων που αγκαλιάζουν τα ακίνητα σώματά τους, χαϊδεύουν τα μαλλιά τους, τους μιλούν, τους ζητούν συγγνώμη, είναι αβάσταχτες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μανσούρ.
Ο πρέσβης του ΟΗΕ χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και ξέσπασε σε κλάματα. Σημειώνεται ότι ο πόλεμος του Ισραήλ συμπλήρωσε πλέον 600 ημέρες.
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
- Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια και άμυνα - Τι θα συζητήσουν με τον Μητσοτάκη
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Νέα επιχείρηση διάσωσης της φάλαινας «Τίμι» που παραμένει εγκλωβισμένη σε παραλία της Βαλτικής