Σοκάρει Αμερικανός πράκτορας: «Ο Μπάιντεν χανόταν μέσα στην ντουλάπα του»
NewsroomΣε αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζο Μπάιντεν προχώρησε ένας πρώην πράκτορας της προσωπικής ασφάλειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αφού αναφέρθηκε στις στιγμές που έβγαινε εκτός εαυτού.
«Χανόταν στην ντουλάπα του», τόνισε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα για το τι συνέβαινε στον Λευκό Οίκο, όσο ήταν εκεί ο Μπάιντεν.
«Αυτός ο πληροφοριοδότης της Μυστικής Υπηρεσίας είχε πράγματι αναλάβει τον Μπάιντεν», σημείωσε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Τζος Χόλεϊ, ο οποίος αποκάλυψε και όσα έμαθε από τα λεγόμενα του πρώην πράκτορα.
«Μου είπε ότι ο Μπάιντεν συνήθιζε να χάνεται στην ντουλάπα του τα πρωινά στον Λευκό Οίκο», υπογράμμισε. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μίλησε με πολλούς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ενώ ερευνούσε τις απόπειρες δολοφονίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
«Θέλω να πω, ο τύπος κυριολεκτικά παραπατούσε στην κατοικία του Λευκού Οίκου και δεν μπορούσε να βγει από την ίδια του την ντουλάπα. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό είναι εξωφρενικό. Μας είπαν ψέματα», διευκρίνισε ο Χόλεϊ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του Μπάιντεν επιχείρησε να συγκαλύψει τα προβλήματα υγείας του.
- Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη περί του Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές» και η σύγκρουση της Καρυστιανού με τον Ασλανίδη
- Διαγωνισμοί κι ...αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
- Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
- Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται