Σοκάρει Αμερικανός πράκτορας: «Ο Μπάιντεν χανόταν μέσα στην ντουλάπα του»
NewsroomΣε αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζο Μπάιντεν προχώρησε ένας πρώην πράκτορας της προσωπικής ασφάλειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αφού αναφέρθηκε στις στιγμές που έβγαινε εκτός εαυτού.
«Χανόταν στην ντουλάπα του», τόνισε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα για το τι συνέβαινε στον Λευκό Οίκο, όσο ήταν εκεί ο Μπάιντεν.
«Αυτός ο πληροφοριοδότης της Μυστικής Υπηρεσίας είχε πράγματι αναλάβει τον Μπάιντεν», σημείωσε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Τζος Χόλεϊ, ο οποίος αποκάλυψε και όσα έμαθε από τα λεγόμενα του πρώην πράκτορα.
«Μου είπε ότι ο Μπάιντεν συνήθιζε να χάνεται στην ντουλάπα του τα πρωινά στον Λευκό Οίκο», υπογράμμισε. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μίλησε με πολλούς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ενώ ερευνούσε τις απόπειρες δολοφονίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
«Θέλω να πω, ο τύπος κυριολεκτικά παραπατούσε στην κατοικία του Λευκού Οίκου και δεν μπορούσε να βγει από την ίδια του την ντουλάπα. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό είναι εξωφρενικό. Μας είπαν ψέματα», διευκρίνισε ο Χόλεϊ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του Μπάιντεν επιχείρησε να συγκαλύψει τα προβλήματα υγείας του.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»