Madleen: Οι ακτιβιστές καταγγέλλουν «μπλόκο» στις επικοινωνίες από το Ισραήλ - «Ίσως προετοιμάζονται για αναχαίτιση ή επίθεση»
NewsroomΠροβλήματα εντοπίζονται τα τελευταία λεπτά στην live μετάδοση της πορείας του Madleen, καθώς ο χάρτης είτε το «εξαφανίζει» είτε το δείχνει σε λάθος τοποθεσία. Όπως ενημερώνουν οι ακτιβιστές που επιβαίνουν σε αυτό, βρίσκονται 162 μίλια από τη Γάζα και όχι εκεί που τους δείχνει το live tracker.
Ο ακτιβιστής Thiago Avila μεταδίδει από το Instagram του πως έχουν ενημέρωση για «μπλόκο» στις επικοινωνίες από το Ισραήλ και μάλιστα λέει πως «ίσως προετοιμάζονται για αναχαίτιση ή επίθεση».
Όπως λέει, «μόλις λάβαμε κάποια περίεργα νέα. Σύμφωνα με το tracker δεν είμαστε 162 ναυτικά μίλια από τη Γάζα, που εδώ είμαστε, αλλά στο αεροδρόμιο της Ιορδανίας. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Όταν αρχίζουν να "πειράζουν" τις επικοινωνίες μας σημαίνει πως είτε προετοιμάζονται για αναχαίτιση είτε για επίθεση. Άλλωστε τα ισραηλινά ΜΜΕ έχουν επιβεβαιώσει πως έχουν επιστρατευθεί ειδικές δυνάμεις».
«Προετοιμάζουν έγκλημα πολέμου. Και πρέπει να τους σταματήσουμε», προσθέτει.
Το πλοίο της Αλληλεγγύης πρέπει να φτάσει στη Γάζα
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ: Δεν ήταν μέλος της οικογένειάς μου, δεν μας άρεσαν όσα διαβάζαμε
- Βίντεο ντοκουμέντο από το κόλπο με το «σκασμένο λάστιχο»: Πώς έκλεβαν χρήματα από πολίτες που έκαναν αναλήψεις
- Την υιοθέτησαν Αμερικανοί το 1959 από την Αθήνα - Βρήκε την οικογένειά της μετά από 64 χρόνια από ένα τεστ DNA
- Πρωτοπόρος επιχειρηματίας προσφέρει ξύσιμο πλάτης με 40 ευρώ την ώρα, ανοίγει franchise