Κόσμος|14.06.2025 07:49
Τραμπ: Περιορίζει τις εφόδους του ICE σε αγροτοβιομηχανία και τουρισμό
NewsroomΗ κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε οδηγία στους αξιωματούχους της υπηρεσίας μετανάστευσης και τελωνείων ICE να σταματήσουν σε μεγάλο βαθμό τις εφόδους και τις συλλήψεις στην αγροτοβιομηχανία, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, ανέφεραν χθες, Παρασκευή, οι New York Times.
Η αμερικανική εφημερίδα επικαλέστηκε για το δημοσίευμά της εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τρεις Αμερικανούς αξιωματούχους που ήταν ενήμεροι για την οδηγία.
Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι θα εξέδιδε σύντομα οδηγία για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστολής του στην μετανάστευση στην αγροτική και την ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας, οι οποίες στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην εργασία μεταναστών.
Διαβάστε ακόμη
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου