Κόσμος|16.06.2025 18:30

Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά την κρατική τηλεόραση του Ιράν - Σοκαριστικό βίντεο

Newsroom

Το Ισραήλ χτύπησε πριν από λίγο την κρατική τηλεόραση του Ιράν. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και φαίνονται να πέφτουν χαλάσματα. Η παρουσιάστρια σταματά να μεταδίδει τις εξελίξεις και εγκαταλείπει το στούντιο, για να σωθεί. 

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr 

Νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατζ είχε δηλώσει ότι η κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Ιράν «πρόκειται να εξαφανιστούν».«Το μεγάφωνο της ιρανικής προπαγάνδας και υποκίνησης πρόκειται να εξαφανιστεί», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι έχει αρχίσει η εκκένωση των κατοίκων της Τεχεράνης. 

Την ίδια ώρα, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν (IRGC) κάλεσαν τους κατοίκους του Τελ Αβίβ να εκκενώσουν το συντομότερο δυνατό, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

ΙράνΙσραήλειδήσεις τώρα