Κόσμος|06.05.2019 17:07

Κύπρος - serial killer: Δεν εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα που αναζητούν οι αρχές

Newsroom

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Όπως αναφέρει το philenews.com από νωρίς το πρωί έγινε χρήση του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος (σόναρ) που ήρθε την περασμένη εβδομάδα από το εξωτερικό και της ρομποτικής κάμερας υψηλής ευκρίνειας που παρέχει ιδιωτική εταιρεία στις Αρχές.

Στόχος ήταν να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα, που σύμφωνα με την ομολογία του φερόμενου δράστη, περιέχει ένα ακόμα από τα θύματα του που πέταξε στη λίμνη. Εντός της Κόκκινης Λίμνης σηματοδοτήθηκε νέο σημείο, όπου και επικεντρώθηκαν οι έρευνες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα δύτης καταδύθηκε με σκάφανδρο στην Κόκκινη Λίμνη. Λίγη ώρα αργότερα, εξήλθε της λίμνης, χωρίς να έχει ανασύρει το οτιδήποτε. Όπως αποδείχτηκε, η διόγκωση που φαινόταν δεν ήταν βαλίτσα, αλλά ένας βράχος. 

Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν και αύριο νωρίς το πρωί και θα εξεταστούν και κάποια άλλα σημεία τα οποία κατέγραψε το σύστημα Σόναρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες θα ξεκινήσουν στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όταν ολοκληρωθούν αυτές στο Μιτσερό.

Στο σημείο βρέθηκε από το πρωί ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τραγκολας, άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες μέρες.  Η ανθρώπινη σορός, που εντοπίστηκε χθες Κυριακή, στη δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε παιδί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία. 

Η αυτοψία και η δικανική διαδικασία επί της σορού που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή και οι λοιπές επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: philenews.com

serial killerΚύπρος