Αλγερία: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
NewsroomΤραγωδία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Αλγερία, καθώς τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 70 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μουλούντια.
Συγκεκριμένα, τα μέσα ενημέρωσης της Αλγερίας ανέφεραν χθες ότι πολλοί φίλαθλοι έπεσαν από μια κερκίδα στο Αλγέρι, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του και άλλους έντεκα να τραυματίζονται.
Όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα «La Gazette du Fennec», ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα κατέρρευσε με συνέπεια πολλοί οπαδοί να πέσουν στο κάτω επίπεδο. Το «Stade du 5 Juillet» ήταν κατάμεστο για τον αγώνα της Μουλούντια με τη Μάγκρα.
Οι νεότερες ενημερώσεις κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και πάνω από 70 τραυματίες, με τη διοργανώτρια αρχή να ακυρώνει την τελετή απονομής του πρωταθλήματος, ενώ ο πρόεδρος της χώρας, Αμπντελματζίντ Τεμπουνέ με ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό περιστατικό.
- Υπόθεση κατασκοπείας: Τι ερευνάται για τον 54χρονο σμήναρχο - Στο μικροσκόπιο και άλλα άτομα
- Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ταξί - Η αιτία «πολέμου»
- Τι διακυβεύεται στη μεγάλη κόντρα του «απεργού» Κριστιάνο Ρονάλντο με το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας;
- Ο Βασιλιάς ήταν γυμνός… Το πάθος του Κωνσταντίνου για Ιταλίδα και τα κρατικά μυστικά που της αποκάλυπτε!