Το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του λόγω ζημιών από καταιγίδα
NewsroomΤο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βουδαπέστης ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του λόγω ζημιών που υπέστη σήμερα από σφοδρή καταιγίδα, καθώς οι διάδρομοι προσγείωσης-απογείωσης γέμισαν με φερτά υλικά και όμβρια ύδατα μπήκαν σε κτίριο του τερματικού σταθμού, ανακοίνωσε ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου.
«Η σφοδρή καταιγίδα... έπληξε και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βουδαπέστης Φέρεντς Λιστ. Λόγω φερτών υλικών στους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης, οι διάδρομοι έχουν κλείσει για λόγους ασφαλείας και η λειτουργία του αεροδρομίου έχει ανασταλεί προσωρινά», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.
Η διοίκηση του αεροδρομίου ανέφερε ότι νερό μπήκε από την οροφή της αίθουσας αναχωρήσεων του τερματικού σταθμού 2Α, η οποία στη συνέχεια εκκενώθηκε και όλες οι διαδικασίες check-in μεταφέρθηκαν στον τερματικό σταθμό 2Β.
Δεν υπάρχουν τραυματίες από τις ζημιές της καταιγίδας, τόνισε η διοίκηση του αεροδρομίου.
- Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
- Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
- Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
- Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας