Φρίκη στο Μπέργκαμο: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» και σκότωσε άνδρα
NewsroomΈνα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο του Μπέργκαμο, με έναν άνδρα να χάνει με φρικτό τρόπο τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας κατάφερε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να εισέλθει στον διάδρομο προσαπογείωσης, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές του αεροδρομίου.
Έτρεξε προς το αεροσκάφος
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας άρχισε να τρέχει προς ένα αεροσκάφος που είχε μόλις ξεκινήσει την τροχοδρόμηση. Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων για αποτροπή του, δεν κατέστη δυνατή η παρέμβαση εγκαίρως.
Η συνέχεια ήταν τραγική: ο κινητήρας του αεροσκάφους φέρεται να «ρούφηξε» τον άτυχο άνδρα, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.
Άγνωστα τα κίνητρα - Έρευνες σε εξέλιξη
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν το θύμα ήταν επιβάτης ή εργαζόμενος στον αεροσταθμό. Οι ιταλικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τόσο την ταυτότητά του όσο και το πώς βρέθηκε σε αυστηρά ελεγχόμενο χώρο του αεροδρομίου. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και ανησυχία για τα μέτρα ασφαλείας στις αερομεταφορές.
- Οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη μετά το αίτημα για εκταφές εξπρές - «Εμπαιγμός και σύληση του παιδιού μου»
- «Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νορβηγός σκιέρ κατέρρευσε χάνοντας το χρυσό - Έφυγε στο δάσος για να ξεσπάσει
- Νεκρός ο θρυλικός σέρφερ Κερτ Βαν Ντάικ - «Υποψιάζομαι ότι η δολοφονία κρύβει περισσότερα από όσα αναφέρθηκαν»