Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ για τους δασμούς: «Η προθεσμία της 1ης Αυγούστου δεν αλλάζει» - 25% στην Ινδία
NewsroomΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η προθεσμία για την επιβολή των ανταποδοτικών δασμών του στους υπόλοιπους εμπορικούς εταίρους δεν θα παραταθεί πέραν της Παρασκευής.
«Η προθεσμία της 1ης Αυγούστου είναι η προθεσμία της 1ης Αυγούστου -ισχύει και δεν θα παραταθεί. Μια μεγάλη ημέρα για την Αμερική!» έγραψε ο Τραμπ στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, με κεφαλαία γράμματα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν δασμούς 25% στις εισαγωγές από την Ινδία αρχής γενομένης την 1η Αυγούστου.
«Ενώ η Ινδία είναι φίλη μας, έχουμε κάνει, στη διάρκεια των χρόνων, σχετικά λίγες δουλειές μαζί τους επειδή οι Δασμοί τους είναι πολύ υψηλοί, από τους υψηλότερους στον Κόσμο, και έχουν τα πιο κουραστικά και αντιπαθητικά μη νομισματικά Εμπορικά Εμπόδια από οποιαδήποτε [άλλη] Χώρα», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»