Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη: Σε σταθερή κατάσταση οι τρεις τραυματίες - Σύλληψη 17χρονου
NewsroomΑιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης, με τρεις ανθρώπους να τραυματίζονται από πυροβολισμούς, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Associated Press, βασιζόμενο σε πληροφορίες της Αστυνομικής Υπηρεσίας.
Πρόκειται για μία 18χρονη γυναίκα και δύο άντρες 19 και 65 ετών που νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με ένα εκπρόσωπο Τύπου της NYPD.
Για το περιστατικό αυτό, οι Αρχές συνέλαβαν έναν 17χρονο ύποπτο που ανακρίνεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Η αστυνομία έχει ανακτήσει ένα πυροβόλο όπλο.
Οι πυροβολισμοί έπεσαν περίπου στις 8:20 το πρωί ώρα Ελλάδος, όταν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με έναν από τους τραυματίες, σύμφωνα με την NYPD. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης ή τα θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε