Κόσμος|12.08.2025 19:03
Γάζα: Αντιδράσεις για ανάρτηση υποστήριξης της Παλαιστίνης από ελληνική πρεσβεία - Η απάντηση του ΥΠΕΞ
NewsroomΗ ελληνική πρεσβεία στο Λουξεμβούργο προκαλεί ερωτήματα με μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία φαινόταν να υποστηρίζει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα στις 10 Αυγούστου 2025.
Η ανάρτηση, η οποία αναφερόταν σε κινητοποιήσεις σε πάνω από 100 περιοχές της χώρας με αίτημα «να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα», κατέβηκε από τη σελίδα της πρεσβείας λίγο πριν από τις 17:00.
Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση αναφέρει: «ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: "ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Σε περισσότερα από 100 σημεία της χώρας, στα νησιά και στο ηπειρωτικό τμήμα, πραγματοποιούνται σήμερα κινητοποιήσεις με αίτημα "να σταματήσει η γενοκτονία" στη Γάζα».
Διαβάστε ακόμη
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση drone στο ελληνόκτητο τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου