Σοκ στις ΗΠΑ: 34χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο και δύο από τα παιδιά της – Στη συνέχεια αυτοκτόνησε
NewsroomΑδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ, καθώς μια 34χρονη σκότωσε δύο από τα παιδιά της και τον σύζυγό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ ο 48χρονος σύζυγος της 34χρονης κατά πληροφορίες αμερικανικών και βρετανικών ΜΜΕ έπασχε από καρκίνο στο τελικό στάδιο. Φέρεται να δέχθηκε αρκετούς πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός.
Το τρίτο παιδί της οικογένειας επέζησε και βρίσκεται υπό τη φροντίδα μελών της οικογένειάς του.
Τι είχε πει η 34χρονη πριν τη δολοφονία
Σε βίντεο στο TikTok μόλις δύο ημέρες πριν τη δολοφονια, η 34χρονη είχε πει ότι ότι ήταν «πολύ καταθλιπτική» καθώς προσπαθούσε να επαναφέρει την ομαλότητα στο σπίτι, καθώς η υγεία του συζύγου της επιδεινωνόταν. «Είμαι αποφασισμένη να δημιουργήσω ομαλότητα. Πάλευα τόσο πολύ και ήμουν πραγματικά καταθλιπτική και απλά είχα κλειστεί στον εαυτό μου και ήθελα μόνο να είμαι με τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου. Τούτου λεχθέντος, κάνω μια αλλαγή και ξεκινάει σήμερα... Και είμαι αποφασισμένη να βγω από την κατάθλιψη και να το κάνω αυτό για την οικογένειά μου» έλεγε η 34χρονη.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!