Τουρκία: Γαμπρός έπεσε νεκρός από πανηγυρικούς πυροβολισμούς την ημέρα του γάμου του
NewsroomΈνας νεαρός Τούρκος σκοτώθηκε κατά λάθος στον γάμο του όταν καλεσμένος έριξε πυροβολισμούς εορτάζοντας το χαρμόσυνο γεγονός, μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Συνελήφθη η θεία του γαμπρού
Σύμφωνα με το Anadolu, ο 23χρονος γαμπρός υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί, την επομένη του γάμου του σε ένα χωριό στη βόρεια επαρχία Κερασούντα, που βρίσκεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Μια θεία από την πλευρά του γαμπρού, ύποπτη για τον μοιραίο πυροβολισμό, συνελήφθη, τόνισε το Anadolu.
Τα ατυχήματα από παρόμοιους πυροβολισμούς σε γιορτές είναι συχνά στην Τουρκία, όπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις ενός τοπικού ιδρύματος, κυκλοφορούν περίπου 40 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα, τα περισσότερα από τα οποία είναι παράνομα. Ένα άτομο σκοτώθηκε κατά λάθος και δύο άλλα τραυματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε παρόμοιο συμβάν σε έναν γάμο στη γειτονική επαρχία Τραπεζούντα, σύμφωνα με τις αρχές.
- Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
- Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
- Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
- Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια