Κόσμος|08.09.2025 11:22
Ένοπλη επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και 11 τραυματίες - Νεκροί και οι δύο δράστες
NewsroomΠέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ένοπλη επίθεση στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, ενώ τουλάχιστον 11 άτομα τραυματίστηκαν. Οι δύο δράστες εξουδετερώθηκαν σχεδόν αμέσως.
«Όταν φτάσαμε, είδαμε ανθρώπους να κείτονται αναίσθητοι στο δρόμο, στην άκρη του δρόμου και στο πεζοδρόμιο κοντά σε μια στάση λεωφορείου», περιέγραψε ένας παραϊατρικός της υγειονομικής υπηρεσίας MDA.
«Μεγάλης κλίμακας τρομοκρατική επίθεση»
Για «μεγάλης κλίμακας» περιστατικό στην Ιερουσαλήμ, μιλούν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέροντας ότι δύο «τρομοκράτες», όπως αναφέρουν, άνοιξαν πυρ σε τραμ και σε λεωφορείο.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια