Κόσμος|11.09.2025 17:52
Φρίκη στο Σίδνεϊ: Συνελήφθη εργαζόμενος σε παιδικούς σταθμούς για κακοποίηση ανηλίκων
NewsroomΣυνελήφθη 26χρονος εργαζόμενος σε παιδικούς σταθμούς στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για κακοποίηση ανηλίκων και παραγωγή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Έχει κακοποιήσει τουλάχιστον 10 παιδιά
Ο 26χρονος, που τα τελευταία 6 χρόνια εργαζόταν σε διάφορους παιδικούς σταθμούς στο Σίδνεϊ ερχόταν καθημερινά σε επαφή με παιδιά.Στις ηλεκτρονικές του συσκευές βρέθηκαν περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια αρχεία, εκ των οποίων 550.000 ήταν μοναδικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλία έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει τουλάχιστον 10 παιδιά 5-6 ετών.Τα θύματα του δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά.
Διαβάστε ακόμη
- «Μαύρη» προειδοποίηση από το φλεγόμενο Ιράν κατά αμερικανικών πληγμάτων - Πάνω από 450 οι νεκροί διαδηλωτές
- Ψυχρή εισβολή: Πολικές θερμοκρασίες από το βράδυ - Πού θα χιονίσει στην Αττική
- Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες - Τα βίντεο στα social media
- «Επικίνδυνο»: Η Google απέσυρε ορισμένες απαντήσεις επισκόπησης AI μετά από κίνδυνο για την υγεία των χρηστών