Κόσμος|22.09.2025 22:43
Συναγερμός στη Δανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης λόγω παρουσίας drones στον εναέριο χώρο
NewsroomΤο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης έκλεισε αφού θεάθηκαν να πετούν στην περιοχή μεγάλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Δανίας.
Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Flightradar που παρακολουθεί τις αερομεταφορές, όλες οι απογειώσεις και οι προσγειώσεις έχουν διακοπεί από τις 20.26, τοπική ώρα. Τουλάχιστον 11 πτήσεις έχουν κατευθυνθεί σε άλλα αεροδρόμια.
Το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Σουηδία.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- Fuel Pass 2026: Η ώρα της αίτησης - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και το ψηφιακό κουπόνι
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Κεφαλογιάννης παραιτούνται από τη βουλευτική τους ασυλία - Οι δηλώσεις τους