Κόσμος
|
12.05.2019 21:32
Γερμανία: Μυστηριώδη θάνατο τριών σε δωμάτιο ξενοδοχείου ερευνούν οι Αρχές
NewsroomΗ γερμανική αστυνομία ερευνά τους μυστηριώδεις θανάτους τριών ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Πάσαου της Βαυαρίας, χτυπημένοι από βλήματα βαλλίστρας.
Στο δωμάτιο του απόμερου ξενοδοχείου, στις όχθες του ποταμού Πάσαου, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία πτώματα και δύο βαλλίστρες. Τα θύματα ήταν όλοι τους Γερμανοί πολίτες: μια γυναίκα 33 ετών και ένας 53χρονος άνδρας από τη Ρηνανία-Παλατινάτο και άλλη μια γυναίκα, 30 ετών, από την Κάτω Σαξονία. Και οι τρεις έκλεισαν το δωμάτιο μαζί την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στην υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται και κάποιο άλλο πρόσωπο.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου