Νέο περιστατικό ένοπλης βίας στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ
NewsroomΤουλάχιστον τέσσερις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.
Οι πυροβολισμοί έπεσαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Willie's Bar and Grill στο νησί St. Helena, σύμφωνα με τις Αρχές. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν αρκετούς ανθρώπους με τραύματα από πυροβολισμούς.
«Πολλά θύματα και μάρτυρες έτρεξαν σε κοντινά καταστήματα και κτίρια για να βρουν καταφύγιο από τους πυροβολισμούς», ανέφερε το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Beaufort σε δήλωση που δημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
«Πρόκειται για ένα τραγικό και δύσκολο περιστατικό για όλους. Ζητούμε την υπομονή σας καθώς συνεχίζουμε να ερευνούμε το περιστατικό. Οι σκέψεις μας είναι με όλα τα θύματα και τους αγαπημένους τους», ανέφερε επίσης η δήλωση.
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Τέσσερα άτομα βρέθηκαν νεκρά στο σημείο, ενώ τουλάχιστον 20 άλλα τραυματίστηκαν. Μεταξύ των τραυματιών, τέσσερα άτομα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής.
Η ταυτότητα των θυμάτων δεν έχει δημοσιοποιηθεί, όπως μεταδίδει το Associated Press.
- Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
- Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
- Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
- Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του