Κόσμος|29.10.2025 08:30
Τουρκία: Κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο στο Κοτσαέλι, φόβοι για παγιδευμένους
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Κοτσαέλι καθώς το πρωί της Τετάρτης κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο και εκφράζονται φόβοι για παγιδευμένους.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, το κτίριο κατέρρευσε στην περιοχή Γκέζμπε χωρίς - προς το παρόν - να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.
Στο σημείο έχουν σπεύσει διασώστες και αρκετά ασθενοφόρα καθώς οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά άτομα κάτω από τα συντρίμμια και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να είναι και πολύ περισσότερα.
Διαβάστε ακόμη
- Τα τρομακτικά χειροκροτήματα εργαζομένων της «Βιολάντα», οι βολές του Σαμαρά για «ξέπλυμα» της Τουρκίας και η δουλειά που θα αναλάβει ο Μπλερ στον Κυριακού
- Γιατί οι βροχές δεν «ξεδίψασαν» την Αττική; Το παράδοξο του φετινού χειμώνα και τα νούμερα
- Στο «ραντάρ» της ΣΤΑΣΥ οι 40 πεζογέφυρες των Γραμμών 1 και 3: «Σκανάρισμα» για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια
- Επιχείρηση προσέγγισης των 20ρηδων από την κυβέρνηση - Έρχονται νέα μέτρα για την Gen Ζ