Η Ελισάβετ απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου
NewsroomΗ βασίλισσα Ελισάβετκαι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ αυτών οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, παρέστησαν σήμερα ένα φεστιβάλ μνήμης που οργανώθηκε για τους πεσόντες στα μέτωπα των συρράξεων, την παραμονή της επετείου των 100 ετών από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η 92χρονη Ελισάβετ, μαζί με τον γιο της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο, τους εγγονούς της και τις συζύγους τους, αλλά και η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση στο Άλμπερτ Χολ στην καρδιά του Λονδίνου, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους σκοτώθηκαν.
Διάσημοι ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές και στρατιωτικές μπάντες συμμετέχουν στη βραδιά αυτή, την οποία οργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων Royal British Legion.
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει