Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνες
NewsroomΜεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου και την καταστροφή έκτασης περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.
Όπως γνωστοποίησε στο TASS η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά σε κτίριο στην περιοχή Νέφσκι της Αγίας Πετρούπολης.
Η πρώτη εκτίμηση
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και την ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης, μία εύφλεκτη ουσία που βρισκόταν μέσα στο κτίριο προκάλεσε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.
Στο σημείο μετέβησαν και επιχειρούν για κατάσβεση 96 πυροσβέστες και 26 οχήματα.
Την ίδια ώρα, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί. Μια 52χρονη γυναίκα υπέστη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε αφού έπεσε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.
- Καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - Στις φλόγες σπίτια και εργοστάσιο
- «Όχι» των δικηγόρων στο bonus των 250€ για κάθε αιτούντα άσυλο που θα «πείθουν» να φύγει
- Προκλητικός Τραμπ για κηδεία Χαμενεΐ: «Με ένα χτύπημα τους τελειώνουμε - Χύνουν ψεύτικα δάκρυα»
- «Τα χάλασες όλα, χαζή ξένη»: Η εφαρμογή εκμάθησης ελληνικών που σε βρίζει αν κάνεις λάθος - Επικά βίντεο