Κόσμος|18.12.2025 11:30
Ταϊλάνδη: Τραγικός θάνατος τουρίστα σε εστιατόριο - Πέρασε από γυάλινη πόρτα
NewsroomΈνα τραγικό όσο και πολύ περίεργο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα σε εστιατόριο στο Πουκέτ.
Βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού δείχνει έναν Αυστραλό τουρίστα ο οποίος κάθεται σε γωνιακό τραπέζι και φαίνεται ότι κάτι τον απασχολεί.
Δευτερόλεπτα αργότερα, σηκώνεται και τρέχει με φόρα προς την έξοδο, περνώντας μέσα από μια γυάλινη πόρτα.
Ο άνδρας φαίνεται να σωριάζεται στο έδαφος και αμέσως υπάλληλοι και πελάτες σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Οπως έγινε γνωστό από τοπικά ΜΜΕ, ο Αυστραλός κόπηκε πολύ βαθιά στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο είχε ήδη χάσει πάρα πολύ αίμα με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή του. Παραμένει άγνωστο τι του συνέβη και αντέδρασε έτσι όπως φαίνεται στο βίντεο.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
- ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
- «Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
- Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση