Θρίλερ σε πτήση στο Μεξικό: Πιλότος αρνήθηκε να απογειώσει αεροπλάνο επειδή ήταν απλήρωτος
NewsroomΛαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης της μεξικανικής αεροπορικής εταιρείας MagniCharters όταν ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι θα δεν θα απογειώσει το αεροπλάνο λόγω οφειλών από την εταιρία του.
Συγκεκριμένα ο πιλότος αρνήθηκε να απογειώσει το αεροπλάνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Benito Juarez της πόλης του Μεξικού (CDMX), λόγω της 5μηνης οφειλής της εταιρείας για ημερήσιες αποζημιώσεις.
Τι ανέφερε στους επιβάτες
Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ακούγεται να εξηγεί ο πιλότος ότι η πτήση δεν θα αναχωρούσε μέχρι να καταβληθεί η αντίστοιχη πληρωμή.
«Αυτό το αεροπλάνο δεν πρόκειται να φύγει αν δεν μας πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, έπειτα από μια ώρα περίπου αναμονής και αγωνίας, οι επιβάτες «απελευθερώθηκαν» και ο πιλότος τέθηκε υπό κράτηση.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου