Κόσμος|30.12.2025 11:54
Απειλεί το Κρεμλίνο μετά την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: Ο στρατός μας ξέρει πότε να αντιδράσει
NewsroomΤο Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα (30/12) ότι επίθεση με ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) σε προεδρική κατοικία στην περιοχή Νόβγκοροντ θα σκληρύνει τη στάση της Ρωσίας σε μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε τη διάψευση της επίθεσης από την πλευρά της Ουκρανίας -και δήλωσε ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης πηγαίνουν με τα νερά του Κιέβου.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η επίθεση είχε στόχο την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Ο Πεσκόφ αρνήθηκε να δηλώσει πού βρισκόταν ο Πούτιν την ώρα της επίθεσης, λέγοντας ότι υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα πρέπει να γίνονται δημοσίως γνωστές.
Διαβάστε ακόμη
- Σε άλλο χώρο της δίκης των Τεμπών πάνε τους συγγενείς - Απαγορεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες
- Οι περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο με πλημμύρες από την κακοκαιρία Erminio - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
- Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια