Κόσμος|30.12.2025 11:54
Απειλεί το Κρεμλίνο μετά την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: Ο στρατός μας ξέρει πότε να αντιδράσει
NewsroomΤο Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα (30/12) ότι επίθεση με ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) σε προεδρική κατοικία στην περιοχή Νόβγκοροντ θα σκληρύνει τη στάση της Ρωσίας σε μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε τη διάψευση της επίθεσης από την πλευρά της Ουκρανίας -και δήλωσε ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης πηγαίνουν με τα νερά του Κιέβου.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η επίθεση είχε στόχο την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Ο Πεσκόφ αρνήθηκε να δηλώσει πού βρισκόταν ο Πούτιν την ώρα της επίθεσης, λέγοντας ότι υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα πρέπει να γίνονται δημοσίως γνωστές.
Διαβάστε ακόμη
- Σάλος με τα έξυπνα γυαλιά της Meta: Τι έδειξε έρευνα και γιατί αποκαλούνται «pervert glasses» - Οι πρώτες απαγορεύσεις
- Έλληνας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε πρώτος τη Σμύρνη στο έλεος των Τούρκων – Οι Μικρασιάτες δεν του το συγχώρησαν ποτέ!
- Χάος από τις πλημμύρες στη Μάνη: «Πρωτοφανές φαινόμενο» λέει ο αντιδήμαρχος - Ζημιές σε σπίτια και δρόμους
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Σκύρο - Σε red code το νησί, σηκώθηκαν εναέρια