Κόσμος|05.01.2026 19:08
Η κινηματογραφική μεταγωγή του Μαδούρο στο δικαστήριο - Ελικόπτερο, χειροπέδες και πράκτορες της DEA
NewsroomΑπό ώρα σε ώρα θα ξεκινήσει η δίκη του προέδρου της Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο, στη Νέα Υόρκη μετά τη «σύλληψή» του από τις ΗΠΑ το Σάββατο (3/1) στο Καράκας.
Η δικογραφία αφορά κυρίως κατηγορίες περί «ναρκοτρομοκρατίας», ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η θεαματική μεταγωγή του στο δικαστήριο Ντάνιελ Πάτρικ Μόινιχαν στο Μανχάταν.
Πολίτες, διαδηλωτές και δημοσιογράφοι συγκεντρώνονται μαζικά έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, με τις κινηματογραφικές εικόνες από τη μεταγωγή του προέδρου της Βενεζουέλα να κάνουν αίσθηση.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»
- Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
- Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)