Κόσμος|06.01.2026 12:00
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή των 6,2 Ρίχτερ σε πυρηνικό σταθμό
NewsroomΣεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών καταγράφτηκε στον τομέα των δυτικών ακτών της Ιαπωνίας σήμερα, ανακοίνωσε η ιαπωνική μετεωρολογική και σεισμολογική υπηρεσία (JMA), που δεν εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Ο σεισμός, που ακολουθήθηκε από δεύτερο, μεγέθους 5,1 βαθμών, περίπου δέκα λεπτά αργότερα, καταγράφτηκε στις 10:18 (τοπική ώρα· 03:18 ώρα Ελλάδας) στη νομαρχία Σιμάνε, διευκρίνισε η JMA.
Η στιγμή του σεισμού σε πυρηνικό σταθμό
Πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη στιγμή που ο σεισμός 6,2 Ρίχτερ «χτυπά» πυρηνικό σταθμό στη δυτική Ιαπωνία. Ο πυρηνικός σταθμός λειτουργεί κανονικά, ανέφερε η εταιρεία που τον διαχειρίζεται.
Διαβάστε ακόμη
- Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
- Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
- Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
- Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»