Σοκ στη Γαλλία: 15χρονος μαχαίρωσε την καθηγήτριά του μέσα στην τάξη
NewsroomΈνας 15χρονος μαθητής μαχαίρωσε μέσα στην τάξη, εν ώρα μαθήματος, την 60χρονη καθηγήτρια των Εικαστικών στην περιοχή του Σαναρί-συρ-Μερ στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της περιοχής, ο μαθητής έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η καθηγήτρια έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση αφού δέχτηκε τρεις ή τέσσερις μαχαιριές. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το συμβάν έχει θρησκευτικό ή πολιτικό υπόβαθρο.
Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας της Γαλλίας, Εντουάρ Ζεφρέ, δήλωσε ότι «οι σκέψεις μου πηγαίνουν αμέσως στο θύμα, στην οικογένειά του και σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, της οποίας τη βαθιά θλίψη συμμερίζομαι», ενώ για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες