Κόσμος|04.02.2026 10:41
Οπαδοί ΠΑΟΚ: Στην Τιμισοάρα το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τρίτο τραυματία
NewsroomΣτο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα προσγειώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος - ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τρίτο από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στη Ρουμανία.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη είχαν μεταφερθεί με το ίδιο αεροσκάφος οι δύο άλλοι τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων ο ένας παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ ο άλλος πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.
Για τον τραυματία που παρέμεινε στη Ρουμανία, οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα είχαν εκτιμήσει ότι απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση και αναβολή της αεροδιακομιδής του μέχρι κάτι τέτοιο να καταστεί ιατρικά εφικτό.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
- Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
- Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
- Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη