Κόσμος|20.05.2019 21:58

Εκκενώνεται ο Πύργος του Άιφελ

Newsroom

Την εκκένωση του Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι διέταξαν νωρίτερα οι τοπικές αρχές, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του σπουδαίου μνημείου στο Twitter σημειώνεται ότι ο Πύργος του Άιφελ θα παραμείνει κλειστός μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση. Παράλληλα, απευθύνονται συστάσεις στους επισκέπτες να αναβάλλουν τη μετάβασή τους στο μνημείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας άνδρας έχει σκαρφαλώσει στον Πύργο του Άιφελ και γι' αυτό οι Αρχές προχώρησαν νωρίτερα στην εκκένωση του μνημείου. «Εντοπίστηκε ένας άνθρωπος να σκαρφαλώνει στον Πύργο. Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία που ακολουθούμε. Πρέπει να τον εμποδίσουμε να συνεχίσει και στην περίπτωση αυτή, εκκενώνουμε τον Πύργο», εξήγησε η ίδια πηγή, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει τον αριθμό των τουριστών που επηρεάζει αυτό το μέτρο. Πυροσβέστες και αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου», πρόσθεσε η πηγή.

T
 

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Πύργος του Άιφελ άνοιξε ξανά για το κοινό. Κι αυτό γιατί οι Αρχές συνέλαβαν τον αναρριχητή, ο οποίος εντοπίστηκε να σκαρφαλώνει στο εμβληματικό σημείο.  

ΠαρίσιΠύργος του Άιφελ