Κύπρος: Ο Γλαύκος Κληρίδης εμφανίστηκε στο Παγκύπριο Συνέδριο του ΔΗΣΥ μέσω ΑΙ
NewsroomΜε ένα μήνυμα από ολόγραμμα του Γλαύκου Κληρίδη που δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ξεκίνσε το Παγκύπριο Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και επικεφαλής του ΔΗΣΥ από το 1976 έως το 1993 έφυγε από τη ζωή πριν από 13 χρόνια και με αυτόν τον τρόπο, η παράταξή του τίμησε τη μνήμη του.
Κατά την έναρξη του συνεδρίου, με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, το ολόγραμμα του Γλαύκου Κληρίδη εμφανίστηκε στην κεντρική οθόνη της αίθουσας λέγοντας «ένα κόμμα προσηλωμένο στην αγάπη προς τη θρησκεία, την πατρίδα και τη Δημοκρατία, πήρε σάρκα και οστά, ανδρώθηκε, αντιμετώπισε φοβερούς αντιπάλους και κινδύνους, αλλά αναγνωρίστηκε σαν το κόμμα αυτό, που αποτελεί την ελπίδα του μέλλοντος για τον αγωνιζόμενο κυπριακό λαό».
Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο με σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία του κόμματος και το ολόγραμμα του Κληρίδη να λέει ότι «ο αγώνας μας θα δικαιωθεί και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε το προσφιλές μας τραγούδι, όχι “πότε θα κάνει ξαστεριά”, τώρα που κάνει ξαστεριά».
- Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
- «Τους έλεγα να πάρουμε ασθενοφόρο και φοβόντουσαν μην μπλέξουν» - Τι κατέθεσε φίλος της Μυρτούς
- Chinamaxxing: Πώς το διαδίκτυο αναδιαμορφώνει θετικά την Κίνα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ
- Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.