Κόσμος|21.05.2019 17:30
ΗΠΑ: Σκότωσε την κόρη του επειδή την πέρασε για διαρρήκτη
NewsroomΜια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στη νότια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη του, επειδή την πέρασε για διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι τους.
Όπως αναφέρει η Sun, ο τραγικός πατέρας άρχισε να πυροβολεί την πόρτα όταν άκουσε θόρυβο και θεώρησε ότι κάποιος άγνωστος προσπαθεί να την παραβιάσει. Δεν μπόρεσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτήν βρισκόταν η κόρη του, η οποία και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, έχοντας δεχτεί τα πυρά του ίδιου της του πατέρα.
Η γειτόνισσα Regina Harvey δήλωσε για το περιστατικό: «Άκουσα δύο πυροβολισμούς. Βγήκα έξω και είδα παντού αστυνομικούς. Ήταν πολύ στενάχωρο».
Διαβάστε ακόμη
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα