Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στο Μίσιγκαν: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 12 τραυματίες στις Ηνωμένες Πολιτείες
NewsroomΤουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το νοτιοδυτικό τμήμα της πολιτείας Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το απόγευμα της Παρασκευής (06/03).
Οι καταστροφικές συνέπειες
Σύμφωνα με τις αρχές, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε την περιοχή γύρω από τη Λίμνη Γιούνιον, δυτικά της Γιούνιον Σίτι. Την πληροφορία επιβεβαίωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπραντς το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Παράλληλα, από το ίδιο φαινόμενο τραυματίστηκαν 12 άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή, με τις αρχές να αναφέρουν ότι αρκετοί από αυτούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν τις επιχειρήσεις καταγραφής ζημιών και παροχής βοήθειας στους πληγέντες, καθώς οι ισχυροί ανεμοστρόβιλοι προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές στην περιοχή.
- Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
- Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- «Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά