Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν πως βομβάρδισαν τη βάση των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
NewsroomΤον βομβαρδισμό του αρχηγείου μη επανδρωμένων αεροσκάφων του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία ανακοίνωσαν οι IDF.
Το «χτύπημα» έγινε στο πλαίσιο ενός κύματος επιθέσεων που εξαπέλυσε το Ισραήλ σε δεκάδες στόχους σε όλο το Ιράν.
Στο πλαίσιο των επιδρομών, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) αναφέρουν ότι έπληξαν ένα «κεντρικό αρχηγείο» των Φρουρών της Επανάστασης, το οποίο ήταν «υπεύθυνο για την εκτόξευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών». «Το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς εκτόξευσε UAV από αυτό το αρχηγείο προς το κράτος του Ισραήλ και αποθήκευσε εκεί επιπλέον UAV έτοιμα για εκτόξευση».
Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε πλήγματα «μεγάλης κλίμακας» με στόχο υποδομές στην Τεχεράνη και το Ισφαχάν, στο κεντρικό Ιράν, όπως και στο νότιο τμήμα της χώρας. «Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μόλις κύμα πληγμάτων μεγάλου εύρους κατά των υποδομών του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος στην Τεχεράνη, την Ισφαχάν και στο νότιο Ιράν», σημείωσε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρίνισε ότι τα πλήγματα αυτά διεξήχθησαν «ταυτοχρόνως» στις τρεις αυτές περιοχές.
- Έρευνα-σοκ για το μέλλον της Ευρώπης: Θέλουν ενοποίηση αλλά βλέπουν παρακμή - Τι είναι αυτό που «τρέφει» την Ακροδεξιά
- Δίκη Βαλυράκη: Πρόταση ενοχής για τους δύο ψαράδες - «Έπεσε στη θάλασσα έπειτα από επίθεση»
- Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Συνδέεται με τα οστά στην Κυψέλη; Τα σενάρια και τα ερωτήματα
- Σενάρια πολέμου, «δύο καταδρομικά» και πιθανότητες 51%: Τι ακούγεται στα τουρκικά πάνελ για την Ελλάδα