Κόσμος|19.03.2026 08:14

Κολοράντο: Εργαζόμενη σε σχολείο καταζητείται για σεξουαλική σχέση με 13χρονο - Του έλεγε ότι είχε μεγαλύτερο ανδρισμό από τον άντρα της

Newsroom

Καταζητούμενη είναι η 34χρονη γραμματέας γυμνασίου στο Κολοράντο των ΗΠΑ, Μπρέντα Μέζα, η οποία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με τις αρχές, η ίδια φέρεται να ομολόγησε ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με τον ανήλικο, με συναντήσεις που πραγματοποιούνταν σε πάρκο αλλά και σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος.

Τον ζήλευε παθιασμένα

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η 34χρονη, η οποία προπονεί την ομάδα cross-country, φέρεται να περιέγραψε ότι ήταν τόσο παθιασμένη με τον 13χρονο ώστε να ζηλεύει ακόμα και όταν μιλούσε με συνομήλικές του στο σχολείο.

Η καταζητούμενη γραμματέας φέρεται, επίσης, να είχε πει στον ανήλικο ότι ο ανδρισμός του ήταν μεγαλύτερος από του συζύγου της και ότι ένιωθε πως τον είχε γνωρίσει σε προηγούμενη ζωή.

Η ανάρμοστη σχέση ξεκίνησε όταν το αγόρι βρήκε τον λογαριασμό της 34χρονης στο Instagram και ξεκίνησαν να μιλάνε ανταλάσσοντας ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες. Τον Ιανουάριο η 34χρονη φέρεται να αγόρασε μαριχουάνα σε βρώσιμη μορφή την οποία κατανάλωσε μαζί με τον μαθητή σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος όπου, όπως περιέγραψε, «αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγγίζουμε ο ένας τον άλλο πριν να πάμε στο πίσω κάθισμα και να κάνουμε σεξ για πρώτη φορά»

Η 34χρονης που αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο παραμένει ασύλληπτη.

σεξουαλικό σκάνδαλοειδήσεις τώραΚολοράντοδασκάλαΗΠΑμαθητής