Κόσμος|21.03.2026 16:20
Ισραήλ: «Δεν χτυπήσαμε στη Νατάνζ» - Τα ρίχνει στις ΗΠΑ
NewsroomΤις ΗΠΑ δείχνουν οι IDF ως υπαίτιες για τα πλήγματα στις εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου στη Νατάνζ.
Όπως ανέφεραν, οι IDF αναφέρουν ότι δεν έκαναν καμία επιχείρηση στην περιοχή και ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν τις αμερικανικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο του πολέμου.
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί επίθεση εναντίον της πυρηνικής εγκατάστασης εμπλουτισμού ουρανίου στη Νατάνζ του Ιράν, σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnim.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν υπάρχει διαρροή ραδιενεργού υλικού και οι κάτοικοι της περιοχής δεν κινδυνεύουν.
Διαβάστε ακόμη
- Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
- Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
- «Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
- Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο