Κόσμος|22.05.2019 18:32

Μ. Βρετανία: Οδηγός ξυλοκόπησε 80χρονο πεζό που του έκλεισε τον δρόμο (vid)

Newsroom

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη Μεγάλη Βρετανία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Οι κάμερες ασφαλείας ενός δρόμου του Λονδίνου, απαθανάτισαν έναν οδηγό, να ξυλοκοπεί έναν 80χρονο πεζό, τον οποίο παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Ο μεγάλης ηλικίας άνδρας περνούσε τον δρόμο με αργά βήματα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου να φρενάρει μπροστά του την τελευταία στιγμή. Επειδή ο 80χρονος φαίνεται να του είπε κάτι εκνευρισμένος, ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και του επιτέθηκε πισώπλατα και με ορμή. Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να μείνει αναίσθητος και βαριά τραυματισμένος στον πεζοδρόμιο. Άλλοι άνθρωποι, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνδρα. 

T

Η αστυνομία στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον δράστη, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. «Το θύμα υπέστη φρικτά τραύματα εξαιτίας μιας αναίτιας επίθεσης που θα μπορούσε να του έχει κοστίσει και τη ζωή του», ανέφερε στο itv.com ο επικεφαλής της έρευνας.

Copyright: .itv.com
ξυλοδαρμόςΜεγάλη Βρετανία