Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν συνεχίζονται αδιάλειπτα - «Ήρθε η ώρα να κάνετε συμφωνία»
NewsroomΩς «fake news» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τους ισχυρισμούς περί παύσης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν, υπογραμμίζοντας ότι οι επαφές προχωρούν κανονικά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για πάγωμα των συνομιλιών μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν, ξεκαθαρίζοντας ότι η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο χώρες διατηρείται σταθερή και χωρίς διακοπές.
Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «fake news» αναφορικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ έστειλε μήνυμα προς την Τεχεράνη, επισημαίνοντας ότι “ήρθε η ώρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να καταλήξετε σε μια συμφωνία”.
Όπως έγραψε ο Τραμπ:
«Οι ψευδείς ειδήσεις που αναφέρουν ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σταμάτησαν να συνομιλούν πριν από λίγες ημέρες είναι ανακριβείς και λανθασμένες.
Οι συνομιλίες μεταξύ μας συνεχίζονται αδιάκοπα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων πριν από τέσσερις ημέρες, τρεις ημέρες, δύο ημέρες, μία ημέρα και σήμερα.
Πού θα οδηγήσουν, κανείς δεν γνωρίζει. Όμως, όπως είπα στο Ιράν: "Ήρθε η ώρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να καταλήξετε σε μια συμφωνία. Κάνετε αυτό εδώ και 47 χρόνια και δεν μπορεί να επιτραπεί να συνεχιστεί άλλο!”».
- Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
- «Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
- Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα