Κόσμος|20.06.2026 09:31

Γερμανία: Βαγόνια συρμού έπεσαν από γέφυρα μετά από εκτροχιασμό - Ένας σοβαρά τραυματίας

Newsroom

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά όταν εμπορευματικός σιδηροδρομικός συρμός έπεσε από γέφυρα στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής προς Σάββατο.

Δύο βαγόνια του συρμού έπεσαν από γέφυρα στο Μόναχο και κατέληξαν σε οδόστρωμα κάπου πέντε μέτρα πιο κάτω.

Το τι μεταφέρει ο συρμός δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής, ωστόσο η αστυνομία διαβεβαίωσε πως στο φορτίο δεν περιέχονταν επικίνδυνα υλικά και δεν θεωρεί πως διατρέχει κίνδυνο ο γενικός πληθυσμός.

Το ατύχημα έγινε σε τμήμα σιδηροτροχιών που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από εμπορευματικούς συρμούς, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της Deutsche Bahn, της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας της Γερμανίας. Δεν αναμένεται ως εκ τούτου να ενσκήψουν προβλήματα για τα επιβατικά δρομολόγια.

ειδήσεις τώραΜόναχοΓερμανίαγέφυραβαγόνια