Νέα σφοδρή επίθεση στην Ουκρανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία στο Κίεβο - 13 νεκροί και 86 τραυματίες
NewsroomΟ απολογισμός από τη μεγάλη ρωσική επίθεση στο Κίεβο αυξήθηκε σε τουλάχιστον 13 νεκρούς και 86 τραυματίες, όπως δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης, Βιτάλι Κλίτσκο, επιβεβαιώνοντας ότι η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική.
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε 74 πυραύλους και 496 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη διάρκεια της νύχτας εναντίον της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, οι μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν ή εξουδετέρωσαν 48 πυραύλους και 476 drones, αλλά 25 βαλλιστικοί πύραυλοι και 12 drones χτύπησαν 33 στόχους.
Η πρωτεύουσα ήταν ο βασικός στόχος της επίθεσης, πρόσθεσε η Πολεμική Αεροπορία με τις Αρχές να επιβεβαιώνουν ότι τουλάχιστον μια πολυκατοικία έχει καταρρεύσει μερικώς, ενώ χτυπήθηκε κι ένα ξενοδοχείο.
- Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
- Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
- Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»